Senaste inläggen

Av Berit och Sven-Åke Björndahl - 13 mars 2016 20:45


Vi promenerade in till byn La Marina där vi intog lunch på en bar. Efter siestan sedan blev det lite spelande utanför husbilen för att kolla läget. Det verkade uppskattat på denna camping och vi fick ett par svenska gäster, Mats o Kia från Katrineholm, som bor i husvagn här på denna camping. De stannade på ett glas vin och en pratstund.


 


Lunchstället

 


Efter lunchen, innan promenaden hem, fick man uppsöka bekvämlighetsinrättningen.

Det sägs att "Women are always Right" men här är dom "To the Left" !!

 


Hemma på campingen igen

 
Av Berit och Sven-Åke Björndahl - 12 mars 2016 20:30


Flera timmar i solen i sanddynerna och på kvällen grillade vi vid husbilen.

På kvällen kollade vi "Mellon" på TV. Rätt låt vann !  Frans !!

Av Berit och Sven-Åke Björndahl - 11 mars 2016 20:30


Vi lämnar Los Alcázares efter att ha fått se en militär flyguppvisning, dom har ett flygfält i närheten av ställplatsen.

Vi åkte till La Marina och tog in på campingen där. En förstklassig camping !! Fantastiskt fin eftermiddag, varmt och skönt.


 
Av Berit och Sven-Åke Björndahl - 10 mars 2016 20:30


Åkte från denna tråkiga camping söderut igen och kollade campingen i Santa Pola. Den verkade mycket trevlig men det var många svenskar där ! Vi fortsatte söderut till Los Alcázares där vi hittade en mycket fin ställplats. Kanon !


En åsna på vägen !!

 

Är på campingen Camping Javea tillsammans med Tommy o Christel.

Tommy och S-Å tänkte sig en spelstund på eftermiddagen. Vi startade kl 18,00 och redan efter ca tre låtar kom det en holländska som tyckte att vi störde. Hon gick till receptionen och därefter kom det en kille därifrån och sade att vi måste sluta spela, i annat fall så skulle vi bli tvungna att lämna campingen. Vi hade inte ens spelat i femton minuter !

Till denna camping återvänder vi inte någon mer gång !


Besvikna spelemän

 
Vi åkte till Santa Pola och ställplatsen där. Det fanns en plats kvar. Vi tog den och när vi backade in på platsen så stod en svensk bil bredvid. Vem var det om inte Tommy, på sin 70-årsdag. Fantastiskt !! Vi firade födelsedagen !
Vi lämnar nu Bolnuevo för denna gång. Åker till Torrevieja där vi träffar Gunnar o Evelyn och Mats o Kerstin. Blev bjudna på välkomst-Cava först och sedan gick vi ut och åt på lokal. Mycket gott !!


 
Bjudna på La Siesta idag igen, denna gång av Rune o Jane tillsammans med Jan o Lisa. Mycket gott även denna gång. Avslutades med kaffe och tillbehör hos Maria´s. Mycket trevligt !!En vacker blomma. Passionsblomma troligtvis (?!)Träna glosor med Ovido