Senaste inläggen

Av Berit och Sven-Åke Björndahl - 3 december 2015 19:45


Övning med Bolnuevo Boyz inför spelning kommande lördag. På eftermiddagen bjöd vi tältuppsättarna på mat. Det var Stig o Britt-Marie och Jan o Lisa.


Frukost i vårt uterum.

 


Blomster på campingen.

 


Campingens husdjur.

 
ANNONS
Av Berit och Sven-Åke Björndahl - 2 december 2015 19:45


Inbjudna i dag av Rune och Jane till julgröt. Vi var ca 30 personer i Socialen. Trevligt.

Lugn TV-kväll sedan i husbilen.ANNONS
Av Berit och Sven-Åke Björndahl - 1 december 2015 19:45


Har idag fixat på vår plats. Tältet upprest med hjälp av många frivilliga. Skönt !


 

Av Berit och Sven-Åke Björndahl - 30 november 2015 19:30


Vi åker söderut denna dag till Puerto de Mazarrón där vi tvättar husbilen utvändigt innan vi checkar in på campingen i Bolnuevo. Mats och Kerstin kom också hit idag. Efter lite arbete med att installera oss gick vi ut och åt på en nyöppnad Kebabrestaurang. Gott !


   

Av Berit och Sven-Åke Björndahl - 29 november 2015 19:30


Marknad i dag igen. Nu Zoco-marknaden strax utanför Torrevieja. Vi köpte kyckling på marknaden som vi åt som lunch hos Rolf och Anu. Sedan siesta. På kvällen åkte vi alla in till centrala Torrevieja för att se den stora julgranen från Sverige tändas. Sedan drack vi glögg på Club Nordico.


Irene, Anu, Rolf och S-Å framför granen.

 


Det finns svenska mäklare även här nere

   Av Berit och Sven-Åke Björndahl - 28 november 2015 19:30


Först blev det marknad i Playa Flamenca. Hos Lilla Svensken sedan var vi ca 20 personer på eftermiddagen. Sång och musik. Mycket trevligt.


   Av Berit och Sven-Åke Björndahl - 27 november 2015 19:30


Åkte idag vidare till Rolf och Anu i Torrevieja. Blev, efter den sedvanliga whiskyn i husbilen, bjudna på middag tillsammans med Rolfs syster Irene. Det blev en TV-kväll.Av Berit och Sven-Åke Björndahl - 26 november 2015 19:30


Åkte vidare och hade tänkt oss en ställplats i Vera. Den fanns inte ! Vi letade fram en ny ställplats och när vi kom fram så fanns inte den heller !! Vi tog då en camping strax utanför Aguilas.Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se