Alla inlägg under november 2015

Av Berit och Sven-Åke Björndahl - 9 november 2015 19:00


I dag var det trädfällning på ställplatsen. Duktiga killar !!


   ANNONS
Av Berit och Sven-Åke Björndahl - 8 november 2015 18:45


Har idag betalat för 2 dagar till. 8,50 per dag och då ingår El och WiFi !

Några timmar på stranden och sedan tog S-Å fram gitarren vid husbilen på eftermiddagen. Det blev ca 1 timmas spelning och sedan kom en man fram och sade att nu räckte det, jag störde. Such is life !  Självklart gillar inte alla min musik. Förståeligt.ANNONS
Av Berit och Sven-Åke Björndahl - 7 november 2015 21:50


Ännu en dag på stranden i strålande solsken......

Innan dess kom Benny och Wivianne och fikade. De skulle till Faro och ta flyget hem till Svedala. Vi är lyckligt lottade som får vara kvar här nu när värmen äntligen har kommit.


         Av Berit och Sven-Åke Björndahl - 6 november 2015 21:45


Solen skiner från klarblå himmel. Det blev stranden med bad i Atlanten. Härligt !!!


   
Av Berit och Sven-Åke Björndahl - 4 november 2015 21:30


Vi åker österut till en ställplats i Praia da Falesia, strax utanför Albufeira. En fantastiskt välordnad ställplats som är ganska ny. Nergångarna till havet är delvis raserade och polisen har stängt av dem efter skyfallet som var i helgen. I gamla stan i Albufeira stod det 1,5 meter vatten och bilarna syntes bara taken av. Det rann väl undan ganska snabbt men förödelsen var stor.


   


Av Berit och Sven-Åke Björndahl - 3 november 2015 21:30


Skulle idag gå en långpromenad utefter stranden men vi kom inte så långt. Ett par bilar bort stod en svensk och vi började tala med dem. Blev kvar hela eftermiddagen där. Det var Bjarne och Gun Hansen från Karlskoga som hade bilen och gäster hos dom var Benny och Wivianne från Hampetorp, De bodde på ett hotell i närheten. Vi blev bjudna på något läskande för halsen och sedan kom gitarren fram. På kvällen gick vi tillsammans med Benny och Wivianne ut på krogen och åt. Mycket gott och trivsamt.


Wivianne och Benny


Bjarne och Gun

 Eftermiddagsfika 

  Av Berit och Sven-Åke Björndahl - 2 november 2015 21:15


Vi åker från Sagres österut. Handlar på Lidl i Vila do Bispo. Sedan åker vi till en fricamp i Alvor men där var det på kletigt efter skyfallet så vi åkte vidare till Portimao. Här har vi varit tidigare och underlaget är asfalt.


Sagres

   
Av Berit och Sven-Åke Björndahl - 1 november 2015 21:15


Den här dagen regnade det hela dagen och det kom inte ner lite. Det kallas skyfall. Vi hade tvättdag och det var tur att de hade en torktumlare så tvätten blev torr.Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se