Alla inlägg den 16 mars 2014


Fredag den 7 mars återkom vi till campingen i Bolnuevo. Våra vänner Lennart och Ninni från Åkersberga har kommit ner till Spanien och har tagit in på lägenhetshotellet Oasis här i Bolnuevo i drygt en vecka. Roligt att träffa dem igen och nu ska vi "göra" Bolnuevo tillsammans med dem.


 


En av de första kvällarna tillsammans med Lelle och Ninni.

 


På söndagen tog vi med dem till den lokala marknaden i Puerto de Mazarrón där vi handlade en del. Sedan köpte vi grillad kyckling och jordgubbar på marknaden och åkte hem och kalasade.


 


Tisdagen bjöd på en tur i Lavendeldalen. Vackert väder och en strålande utsikt över Medelhavet. Från oss på campingen är turen ca 9,5 km lång i kuperad terräng.


 


På torsdagen bjöd campingen på Paella i "Socialen". Mycket mat och dryck och trevlig stämning.


 


På fredagen den 14 mars var det dax för Sverigefest igen på Maria´s. Bolnuevo Boyz stod för underhållningen och restaurangen var fullsatt. God mat och hög stämning.


S-Å tillsammans med ordföranden i Bolnuevo Boyz fanclub, Monica. 

 


Här har vi gästsångaren Janne som sjunger Taube !!

 


Några av damerna mot kvällens slut. Ninni, Berit, Elvy och Reidun. 

 



På lördagen var det dags för strandparty med ca femtiotalet svenskar som grillade och hade trevligt i solskenet. Det berättades historier och sedan blev det allsång tillsammans med Bolnuevo Boyz.


Här är vi förstärkta med gästsångerskan Ninni som sjunger några Taube-låtar.

   


Bolnuevo Boyz, i alla fall de delar som fortfarande är kvar. S-Å, Håkan, Holm, Rune och Björn-Oskar.

 


Vi måste också visa hur vårt förträffliga förråd här i Bolnuevo ser ut. En steglängd upp mot taket, 1 x 1 meter och 2 meter djupt där vi förvarar en del möbler, julsaker och annat som vi inte vill släpa med oss hem och tillbaka. Till det facila priset av 65 EUR per år.

 



I morgon den 17 mars far vi härifrån med motorhuven vänd norrut.






Ovido - Quiz & Flashcards